Selidbe Stošić

Vodovodska 177G
Čukarica, Beograd
011/257 28 86
069/111 17 50
www.selidbe-stosic.com
kontakt@selidbe-stosic.com

Komentariši

4 komentara “Selidbe Stošić”

 1. Vojkan kaže:

  Selidbe Stosic jedna od najboljih agencija kod nas steta sto ne rade i van Srbije,morao sam da angazujem Pro Move medjunarodne selidbe kad sam selio stvari u Banja Luku posto oni to ne rade.

 2. Majce kaže:

  Kada su u pitanju usluge selidbe Beograd ima toliko agencija da čoveku nije baš lako da se snađe. Prilikom potrage i pretrage došla sam do firme Selidbe Stošić sasvim slučajno u razgovoru sa prijateljicom koja mi ih je nahvalila i preporučila. Ispostavilo se da je bila u pravu. Sve se odigralo za par sati, momci koji su radili selidbu ljubazni, urađena mi je i besplatna procena pre toga. Sve u svemu da ne dužim slućba za selidbe Stošić je firma od poverenja iz mog iskustva, pa je zbog toga i preporučujem svakom kome su potrebne selidbe u Beogradu. Pozdrav Majče

 3. Vasilije kaže:

  Odlicni su i veoma profesionalni.

 4. jelena kaže:

  Zelim da Vam uputim pohvale za Vas rad kojim se bavite.Juce su Vasi momci odradili posao veoma brzo i efikasno.Odusevilo me je to sto su mladi ljudi u pitanju,a posebno njihova spretnost prilikom selidbe.Sve je proslo u najboljem redu i ovim putem Vam se zahvaljujem.Preporuka 100%.Pozdrav za ekipu i gazdu.