Selidbe i transport Recta Via

Selidbe i transport Recta Via
Igmanska 16
Zemun, Beograd
011/219 12 91, 011/373 95 09
063/217 304, 063/237 249
www.rectavia.rs
office@rectavia.rs

Komentariši

11 komentara “Selidbe i transport Recta Via”

 1. karlos kaže:

  Ausgezeichneter Service.
  Meine Empfehlung für die Agentur für Umzüge Rekta Via.
  Mein Umzug von Berlin nach Belgrad verlief perfekt.
  Karlos R
  Belgrad

 2. Lidija kaže:

  Momci iz Recta Via transporta drze datu rec. To mi se najvise svidja. Nema naknadnog kukanja i pogadjanja.
  Lidija K
  Beograd

 3. Smilja kaže:

  Fenomenalna agencija za selidbe. Momci su pedantni i strucni u svakom pogledu. 5+
  Dr.Smilja Babic

 4. Toma Marjanovic kaže:

  Selidba moje kancelarije od 100 kvadrata je protekla savrseno. Zaista su momci iz Recta Via selidbi profesionalci i najtoplije ih preporucujem buducim klijentima.
  Toma iz Beograda

 5. Sale kaže:

  Agencija Recta Via iz Beograda me je ostavila bez reci kada je uspela da preseli moj biro od 200 m kvadratnih u centru Beograda za samo 10 satai. Demontaza namestaja,pakovanje, ambalaza,utovar i istovar sve je bilo savrseno.
  Preporucujem ih od srca buducim korisnicima.
  Avokat Sale Petrovic

 6. Tommazo De Cataldo kaže:

  Agenzia „Recta Via“ Belgrado è una scelta perfetta per un uomo da spostare. Il mio spostare i mobili da Belgrado a Skopje è stato fatto perfettamente. Eccellente team di professionisti. Bravo Recta Via in movimento.

 7. Luka Kadelora kaže:

  Bravo Recta Via! Empfehlung für qualitativ hochwertige Dienstleistungen.
  Luka Berlin

 8. Ilija kaže:

  Kakvi profesionalci. Alal vera.
  Selio sam se vise puta i u mom Beogradu ali i u Torontu cetri puta, sedam puta u Njujorku itd itd. Tim Recat Via je na svetskom nivou: Inteligentni, tacni, precizni, pouzdani. Nekoliko puta sam ih angazovao, danas cevrti put.Iz Frakfurta do Beograda .Sledeci put cu im dati dva kljuca, prvi odakle da iznesu i drugi gde da unesu.Nemam brige. Preneli su moj kompletan foto studio, sa gomilom reflektora ,kisobrana, baunsera itd… bez ijednog jedinog ostecenja. Ono sto mi se dopalo,pored profesionalne selidbe, je da u njihovom timu govore razne strane jezike:engleski,nemacki, spanski….Obicno ne pisem komentare,ali posto sam odusevljen celim timom na ovaj nacin im odajem priznanje i moju zahvalnost.
  Ika M.C.Photographer

 9. Goran Karanovic kaže:

  Vrlo sam zadovoljan pruzenom uslugom selidbe mog domacinstva od Cacka do Beograda. Organizacija transporta mojih stvari je bila vrlo korektna. Preporucujem firmu Recta Via buducim klijentima.
  Advokat
  Goran Karnovic

 10. Jelena kaže:

  Moja iskustva sa firmom Recta Via su vrlo dobra. U nekoliko navrata bila sam odredjena od strane kompanije za koju radim da angazujem transportnu firmu za dovoz biro opreme. Nikada mi nisu kasnili sa dopremom a sto se tice cene ona je bila u granicama krektnog poslovanja.
  Jelena Beograd

 11. Nada Ilic kaže:

  Imala sam selidbu pre 10-tak dana. Bila sam odusevljena kvalitetom pruzene usluge firme Recta Via iz Zemuna. Obecala sam im da cu ih prporuciti, i to sada cinim sa velikim zadovoljstvom preko Vaseg portala.
  Momci iz Recta Via Transporta su za ocenu 10.
  Nada Ilic Beograd