Iznajmljivanje, izrada i servis ozvučenja i rasvete Mr Sound

Iznajmljivanje, izrada i servis ozvučenja i rasvete Mr Sound
Nikole Spasića 3
Stari Grad, Beograd
011/334 82 42
064/189 90 36

Komentariši

4 komentara “Iznajmljivanje, izrada i servis ozvučenja i rasvete Mr Sound”

 1. Bogdan Antonijevic kaže:

  Postovani, potreban mi je servis i nadogradnja zvucnog sistema u ugostiteljskom objektu. Ako se time bavite, zeleo bih da odradimo taj posao sto je pre moguce. Objekat se nalazi u Obrenovcu, i potrebno je pojacalo, povezivanje postojecih zvucnika i namestanje istih u nekom sistemu. Muzika ce se pustati preko tableata, pa je potreban i Jack/Dzek ulaz. Telefon je 0637359155, Bogdan Antonijevic, Bife “Pre-Suda“.
  Hvala unapred.

 2. Sonja kaže:

  Postovani,

  potrebno mi je ozvucenje za seminar na Vozdovcu od 19.05 (petak) od 14:00 h do 22.05. (ponedeljak) do 14:00 h. Treba mi da pustam muziku sa kompjutera ili telefona.

  Ozvucenje mi je potrebno samo po jedan sat dnevno, ali nije zgodno da se svaki dan odnosi i donosi.

  To je seminar u kome ima u toku dana samo malo muzike, ali treba da zvuk bude kvalitetan i jak. Mikrofoni mi nisu potrebni, imam samo 17 ljudi na seminaru.

  Recite mi koja bi bila cena za ozvucenje?

  Srdacan pozdrav,
  Sonja

 3. Ljubisav kaže:

  postovani imam terminator pojacalo i potrebna mu je popravka 800w 5kanalno, pa ako radite tu marku javite mi na mejl

 4. Savan kaže:

  Postovani posto Iznajmljujete Ozvucenje potrebne su mi neke pojedinosti radi dogovora i cene: Tip ozvucenja ,snaga ,mobilnost prevoz montaza i demontaza odrzavanje tehnicke funkcije,naziv ozvucenja licenca ,Ozvucenje bi koristili u centralnom delu beograda za manifestaciju Tribina i protesta. Potrebno je u vremenu od 11 do 15 casova mozda krace sto zavisi od plana manifestacije. Interesuje nas Cena usluge ako bi sa vama saradjivali jednom ili vise puta . Dogovor pismeni i placanje u kesu ili na Zr. Molim vas ja sam lice za kontakt u pocetku ,a za ostalo cu vam dati lice koje ce odgovarati za Dogovor i placanje. Moje ime je Savan Panzalovic na FB , mejl je panzalovics@yahoo.com ilio Pisanom Porukom na tel. 066-9112705 O svemu cemo da se dogovorimo . Skim Dogovaram poslove i mesto lokaceje vase za dogovor kod vas ili Vui kod nas gde vam dam lice za kontakt. Pozdrav