Carinjenje vozila Jugis

Autoput za Zagreb bb
Novi Beograd, Beograd
060/571 96 86, 060/551 11 53
jugisdoo@gmail.com

Komentariši

2 komentara “Carinjenje vozila Jugis”

 1. Vladimir Kiprijanovski kaže:

  Postovani,

  Nameravam da kao fizicko lice auto iz Makedonije (ciji sam drzavljanin) gde sam ga uredno kupio preko lizinga, uvezem u Srbiju ciji sam takodje drzavljanin sa mestom prebivalista u Beogradu. Kupovinom auta iz lizing firme dobio sam fakturu i kupoprodajni ugovor i auto planiram da registrujem sa BG tablicama i koristim u privatne svrhe.
  Auto je inace Hyundai i30, prva registracija 7/2015, 5-ro vrata, 1368 kubika, 73.6 KW, 90 KS, benzinac, manuelni menjac, 66000 Km.
  Interesuje me sledece:
  1) Sta mi je sve potrebno od dokumenata pored kupoprodajnog ugovora i saobracajne dozvole? Dali su za uvoz ovog auta u Srbiju potrebni EUR1 ili COC sertifikati? Dali vam je potrebna izvozna dokumentacija iz MK?
  2) Buduci da sa autom planiram da udjem u Srbiju vec u Nedelju, 04.08. licno upravljajuci njime gde mogu da napravim prvu dokumentaciju potrebnu za uvoz, dali imate vasu spediciju na GP Presevo?
  3) Kakva je procedura carinjenja kod vas u smislu duzine trajanja carinjenja i skladistenja vozila i koja bi bila vasa ukupna cena na osnovu gore navedenih specifikacija?

  Hvala Vam unapred na brzom odgovoru.

  S postovanjem,

  Vladimir K.

  P. S. Ukoliko vam treba jos nesto od podataka slobodno pisite.

  • DJORJDE kaže:

   MOLIMO VAS POZOVITE NAS NA BROJ 0605511153 DJORDJE DA BI MOGLI PRECIZIRATI SVE OKO UVOZA VOZILA JER SU VAM NEPOTPUNI PODATCI KOJE STE NAVELI PA DA MOZEMO SVE UZIVO DA PRODJEMO DA NE BI BILO GRESKAKA. MOZETE NAS KONTAKTIRATI I PUTEM VIBERA. UNAPRED ZAHVALNI .